Energie Prestatie Adviseur

 

Buro Het Groene Label is een bouwkundig adviesbureau in Veenendaal met 10 jaar ervaring in bouwkundige inspecties van woningen en utiliteitsbouw.  Korte lijnen, kwaliteit en snelheid kenmerken onze diensten. Buro Het Groene Label is gecertificeerd voor het inspecteren van bestaande - en nieuwbouw woningen conform de NTA8800.

Met Buro Het Groene Label heeft u een partij die:

  • Energielabels opstelt volgens NTA8800.

  • Binnen 1 week rapportage energielabel aanlevert via de mail.

  • Het energielabel registreert in landelijke database EP-online.

  • Geen bijkomende kosten rekent en waarbij spoedaanvraag mogelijk is.

  • Werkzaam is in Veenendaal en omgeving.


Buro het Groene Label werkt samen met vaste partners om vanuit diverse disciplines, de bouwkundige staat, aanwezigheid van asbest en de energiezuinigheid van uw (toekomstige) woning in kaart te brengen. Door deze expertises te bundelen heeft u een duidelijk overzicht van de status van de woning en komt u geen onverwachte zaken tegen tijdens bijvoorbeeld het aankopen van een woning. Daarnaast kunnen de inspecties gelijktijdig worden uitgevoerd waardoor er minimale overlast is voor de bewoner. We werken samen met de volgende partners:

Op onze diensten en leveringen zijn de voorwaarden uit de DNR2011 (herziening juli 2013) van toepassing. Deze voorwaarden vindt u onderaan op onze website.